Tijdens het Ramadanfeest is er gedacht aan de Nederlandse gemeenschap

Tijdens het Ramadanfeest is er gedacht aan de Nederlandse gemeenschap

AMSTERDAM, 26 mei 2020 In Amsterdam zijn er 200 zelfgemaakte baklava, Turks fruit en snoep uitgedeeld aan de wijkbewoners, verschillende hulpverlen

Gevluchte ex-kolonel met de dag pessimistischer: ‘Ik zou het liefst de democratie in Turkije herstellen’
Impressie interculturele verbroederingsavond in Krommenie rond Franciscus & Rumi
TURKIJE GLIJDT AF NAAR DE MIDDELEEUWEN

AMSTERDAM, 26 mei 2020

In Amsterdam zijn er 200 zelfgemaakte baklava, Turks fruit en snoep uitgedeeld aan de wijkbewoners, verschillende hulpverleners en aan de ouderen. De vrijwilligers van Stichting Kunst van het Samenleven en Stichting Witboek hebben tassen ingepakt met baklava, Turks fruit en snoep.

 

Deze zijn vervolgens uitgedeeld. Met dit gebaar hebben zij een bijdrage kunnen leveren aan de sociale verbinding tussen mensen.

De bewoners van Amsterdam zijn tevreden

In Nederland heeft de huidige coronacrisis gezorgd voor eenzaamheid, ongelijkheid en polarisatie. Tijdens de maand Ramadan is solidariteit, vrede, respect en het tonen van wederzijds begrip extra belangrijk. Daardoor is er tijdens het Ramadanfeest ervoor gekozen om lekkernijnen uit te delen aan de Amsterdammers. Met deze betekenisvolle activiteit hebben de vrijwilligers laten zien dat zij achter een mooie een vreedzame samenleving staan.

In Amsterdam hebben diverse personen en instellingen hun waardering en tevredenheid uitgesproken over dit betekenisvolle gebaar van de vrijwilligers.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0