Eenzame mensen en ouderen zijn niet vergeten op de Corona Solidariteitsdag in Amsterdam

Eenzame mensen en ouderen zijn niet vergeten op de Corona Solidariteitsdag in Amsterdam AMSTERDAM Vrijwilligers van Amsterdam zijn de Amster

Hizmet-beweging in Nederland: Wij veroordelen de verschrikkelijke terreuraanslag in Nice
Journalist Basri Doğan doet aangifte tegen DENK-raadslid
Inburgeringsplicht Turkse nieuwkomers vanaf 1 januari 2022

Eenzame mensen en ouderen zijn niet vergeten op de Corona Solidariteitsdag in Amsterdam

AMSTERDAM

Vrijwilligers van Amsterdam zijn de Amsterdamse wijkbewoners niet vergeten op de ‘Corona Solidariteitsdag’, georganiseerd door Stichting Witboek en Kunst van het Samenleven.

Onder leiding van Amsterdam Sichting Witboek en Kunst van het Samenleven maakten de vrijwilligers een afspraak met de eenzame bewoners en ouderen van Amsterdam Bos en Lommer. De vrijwilligers maakten tomatensoep om hun solidariteit met de bewoners te tonen. Deze bezorgden ze samen met de medewerkers van de gemeente op de opgegeven adressen.

De bewoners van de wijk spraken hun dankbaarheid en waardering uit. “Ik ben heel blij met dit mooie gebaar. Wij zijn als inwoners van Bos en Lommer in Amsterdam jullie erg dankbaar”, gaf mevrouw de Vries aan, een buurtbewoner.

Vrijwilligers van Amsterdam Stichting Witboek en Kunst van het Samenleven gaven aan trots te zijn een bijdrage te hebben kunnen leveren aan Nederland door een ​​goede dialoog aan te gaan met de bewoners van de wijk.

De vrijwilligers zullen wekelijks doorgaan met soep uitdelen aan de wijkbewoners.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0