Zaandam Animo Stichting Boekleespicknick in de Buitenlucht

Zaandam Animo Stichting Boekleespicknick in de Buitenlucht NIEUWE-NEDERLAND - ZAANDAM De Animo Stichting, bekend om haar sociale en culturel

Prof. Dr. Muhittin Akgül: In de islamitische beschaving is wetenschap altijd een van de hoogste waarden geweest.
Prof. dr. Anwar Alam:  Hoopvol over de toekomst van de Hizmet-beweging
TURKIJE GLIJDT AF NAAR DE MIDDELEEUWEN

Zaandam Animo Stichting Boekleespicknick in de Buitenlucht

NIEUWE-NEDERLAND – ZAANDAM

De Animo Stichting, bekend om haar sociale en culturele activiteiten in de Nederlandse stad Zaandam, organiseerde een boekleespicknick in de buitenlucht.

Deelnemers die bijeenkwamen onder de organisatie van de Animo Stichting lazen een uur lang uit de boeken die ze mee hadden genomen en deelden daarna interessante passages met elkaar.

De Animo Stichting organiseert elke twee maanden een gezamenlijke boekleessessie, die normaal gesproken in het stichtinggebouw in Zaandam plaatsvindt. De vijfde editie vond echter plaats als een picknick in de buitenlucht.

Anouk Hermans zei: “Hier lezen mensen van verschillende achtergronden en culturen samen, eten samen en luisteren naar elkaars verhalen. Het lijkt misschien eenvoudig, maar het is een heel bijzonder en inspirerend programma.”

Voormalig predikant Kok Klever zei: “Er heerst hier een geweldige sfeer. Ik heb eerder aan het gezamenlijke boekleesprogramma deelgenomen. Het was een zeer nuttige en plezierige dag.”

Animo vrijwilliger Rabia Güzel zei: “Samen met de gemeente Zaanstad hebben we deze keer de vijfde editie van ons boekleesprogramma in de vorm van een picknick georganiseerd. Onze gasten genoten erg van de Turkse gehaktballen na het plezierige boekleessessie. We hebben ook gezorgd voor de menu’s van onze vegetarische gasten. Het was een mooie activiteit voor het samenleven van verschillende identiteiten. Dank aan iedereen.”

De Animo Stichting in Zaandam is een sociale en culturele stichting die tot doel heeft mensen van verschillende culturen samen te brengen onder één dak via diverse activiteiten. Muziekcursussen, boekleesprogramma’s, picknickorganisaties en dergelijke activiteiten behoren tot de evenementen die de Animo Stichting organiseert voor het samenleven.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0